Élelmszeres tartályok és tartálykonténerek mosása
2011
augusztus óta

Élelmszeres tartályok és tartálykonténerek mosását végezzük. 

  • 4 mosófej
  • 85-95 C víz
  • szárítás
  • ATP teszt
  • Ph teszt
  • vezetőképesség mérése
  • zavarosság mérése

SQAS átvizsgálási rendszer

  • SQAS átvizsgálási rendszer amely a tartálytisztítási biztonsági, egészségvédelmi, környezeti, minőségi és irányítási feltételei alkalmazásának ellenőrzésére szolgál. 
  • ECD ( EFTCO tisztítási dokumentum ) olyan, az EFTCO által létrehozott okmány, amely biztosítja a tartálytisztítás alapfeltételeinek egységes értelmezését, alkalmazását a nemzeti szervezetei tagjainak körében. 
  • HACCP rendszer - célja az élelmiszerbiztonság elérése alap- és segédanyag, víz, minősége, állapota, munkaeszközök, munkaterület tisztíthatóságuk, kézmosás, WC -k, személyi higiéne, a személyzet egészségi állapota, munka- és védőruházat, technológia, tisztítás - fertőtlenítés, megfelelő feliratozás, kártevők, utószennyeződés kizárása, kiszerelés, tárolás. 

 

A környezetvédelem és a gazdasági fejlődés együtt jár

Elkötelezettek vagyunk, hogy a környezetvédelem, etika, tisztesség és az innováció legszigorúbb szabályait tartsuk fenn az üzletpolitikában

Élelmszeres tartályok és tartálykonténerek mosása
Plusz szolgáltatások a tartály mosása mellett
  • szerelvény esztétikai és fertőtlenítő külső mosása
  • ingyenes zuhanyzási lehetőség
  • ingyenes mosógép használata
  • ingyenes parkolási lehetőség
  • free Wifi

A környezetvédelem egyre nagyobb hangsúlyt kap manapság, fontos hogy beszéljünk róla és cselekedjünk, ökológiai lábnyomunkat csökkentsük. 

Erős az igény arra, hogy a szennyvízgazdálkodás megfelelő helyet kapjon az integrált vízkészlet-gazdálkodás és a hatékony vízfelhasználás során. 

A fenntartható szennyvízgazdálkodás időszerűségét felismerve cégünk a magyarországi tartálymosók közül elsőként valósított meg a legmodernebb Európai Uniós elvárásoknak megfelelő szennyvíz előtisztítót. 

  • Először a szennyvíz előtisztítására kerül sor, ami a kövek, a homok és a zsír / zsíradék mechanikai eljárások - például szűrés, ülepítés és flotáció - útján történő eltávolítását jelenti. 
  • Ez után következik az elsődleges kezelés, amely a lebegőanyagok eltávolítását foglalja magában. Ebben a szakaszban a szennyvízet (esetleg bizonyos vegyszerek hozzáadását követően) ülepítő- vagy flotációs tartályokon vezetik keresztül. 
  • A másodlagos biológiai kezelés során a szennyvízet olyan tartályokon vezetik keresztül, amelyeken bizonyos mikroorganizmusok a fennmaradó szennyeződést szennyvíziszappá alakítják át. 
  • Egy jól megtervezett és helyesen üzemeltetett, másodlagos kezelést ellátó szennyvíztisztító telep akár 99% -kal csökkentheti az ürülékből származó baktériumok jelenlétét. 
Hatékonyabb szolgáltatási minőség válik a fenntarthatóság kulcsává

Innováció

A kívánt mosófolyadék hőmérséklet (-95 °C) bármilyen kazánnal el lehetne érni, de itt többről van szó: a tartálykocsiban lerakódott szennyeződések akkor lazíthatóak fel könnyen, ha a tartályba direktgőzt engedünk, ami kondenzációs hője sokkal nagyobb hőbevitelt biztosít, mintha ez vízzel történne. 

Számokban: a 100  °C gőz kondenzációs hője 2257 kJ/kg, a 100 °C hőmérsékletű víz teljes hőtartalma 419 kJ/kg, de ebből a hőből csak akkor képes leadni, ha a hőmérséklete csökken. Ez a hő fogja csak a tartálykocsit melegíteni. Jelentősen több vízet kell ugyanolyan hőmennyiség beviteléhez felmelegíteni. 

Ennyit a rendszer fizikájáról. 

További előnyök: 

A 0.5 bar túlnyomású kazán nem esik sem létesítési sem bejelentési kötelezettség alá, az alacsony nyomás miatt nem szükséges más kiegészítő berendezés pl. nyomáscsökkentő, az alacsony nyomás miatt a veszélyessége is kisebb. 

Remélem, hogy az okfejtésem meggyőzte Önt arról, hogy ez az alkalmazás, ami a feladat elvégzésére a legmegfelelőbb. 

Hívjon Most (H - Sz: 8.00 - 18.00)